Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gepleisterd rechthoekig pand; houten deuromlijsting. Geglazuurd zwart pannen dak. Vormt een geheel met het buurnummer 202 in Breukelen

Woonhuis

Straatweg 200
3621BX Breukelen (gemeente Stichtse Vecht)
Utrecht

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Gepleisterd rechthoekig pand; houten deuromlijsting. Geglazuurd zwart pannen dak. Vormt een geheel met het buurnummer 202

Gepleisterd rechthoekig pand; 18e eeuwse houten deuromlijsting. Geglazuurd zwart pannen dak. Vormt een geheel met het buurnummer 202. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 10620
Laatste wijziging: 2014-07-31 19:39:59.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gepleisterd rechthoekig pand; houten deuromlijsting. Geglazuurd zwart pannen dak. Vormt een geheel met het buurnummer 202 in Breukelen

Gepleisterd rechthoekig pand; houten deuromlijsting. Geglazuurd zwart pannen dak. Vormt een geheel met het buurnummer 200

Straatweg 202
Breukelen (Gemeente Stichtse Vecht)
Gepleisterd rechthoekig pand; 18e eeuwse houten deuromlijsting. Geglazuurd zwart pannen dak. Vormt een geheel met het buurnummer 200.

Gepleisterd pand zonder verdieping, onder pannen zadeldak met puntgevel opzij. Deuromlijsting met hoofdgestel. Vormt een geheel met Straatweg 200 en 2 ..

Straatweg 198
Breukelen (Gemeente Stichtse Vecht)
Gepleisterd pand zonder verdieping, onder pannen zadeldak met puntgevel opzij. Deuromlijsting met hoofdgestel. In de huidige vorm daterend u..

Nieuw Hogerlust

Straatweg 204
Breukelen (Gemeente Stichtse Vecht)
"Nieuw Hogerlust", rechthoekig gepleisterd landhuis, mansarde dak, eind 18e eeuw.

Groenevecht: tuinmanswoning

Zandpad 35
Breukelen (Gemeente Stichtse Vecht)
TUINMANSWONING. Aan de noordzijde van het terrein een bakstenen woning op T-vormige grondslag onder een met rode pannen gedekt mansardedak g..

Groenevecht: toegangshekken

Zandpad 37
Breukelen (Gemeente Stichtse Vecht)
TOEGANGSHEKKEN. Langs het Zandpad aan de linker en rechter zijde van het terrein staande twee identieke toegangshekken. Het linker hek vormt..

Kaart & Routeplanner