Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderijtje onder rieten schilddak met voorgevel met houten beschot onder het wolfschild en bedrijfsdeel met houten wanden in Giethoorn

Boerderij

Binnenpad 63
8355BS Giethoorn (gemeente Steenwijkerland)
Overijssel


Beschrijving van Boerderijtje onder rieten schilddak met voorgevel met houten beschot onder het wolfschild en bedrijfsdeel met houten wanden

Boerderijtje onder rieten schilddak; voorgevel met houten beschot onder het wolfschild en raam met kalf en roedeverdeling; bedrijfsgedeelte met houten wanden. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 10497
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderijtje onder rieten schilddak met voorgevel met houten beschot onder het wolfschild en bedrijfsdeel met houten wanden in Giethoorn

Boerderij met dwars voor de stal gebouwd woonhuis onder rieten schilddak en stalgedeelte onder met riet gedekt wolfdak

Binnenpad 61
Giethoorn (Gemeente Steenwijkerland)
Boerderij met dwars voor de stal gebouwd woonhuis onder rieten schilddak, midden 19e eeuw. Vensters met luiken en zesruitsschuiframen. Stalg..

Doopsgezinde Vermaning, pastorie

Binnenpad 48
Giethoorn (Gemeente Steenwijkerland)
Inleiding Vroeg twintigste eeuwse pastorie in het centrum van Giethoorn, gelegen naast de Doopsgezinde kerk waarmee het een waardevol comp..

Doopsgezinde Vermaning

Binnenpad 50
Giethoorn (Gemeente Steenwijkerland)
Eenvoudige bakstenen in 1871 in sobere late "Waterstaatsstijl" opgetrokken Doopsgezinde Vermaning, onder pannen gedekt schilddak tegen door ..

Boerderijtje met dwars woondeel onder rieten schilddak waarop het rieten dak van het bedrijfsdeel loodrecht aansluit

Binnenpad 52
Giethoorn (Gemeente Steenwijkerland)
Boerderijtje met dwars woongedeelte onder rieten schilddak waarop het rieten dak van het bedrijfsgedeelte loodrecht aansluit. Venster met k..

Boerderij onder rieten schilddak met voorgevel met houten beschot onder het wolfschild en stalgedeelte met houten wanden

Binnenpad 20
Giethoorn (Gemeente Steenwijkerland)
Fraaie boerderij onder rieten schilddak; voorgevel met houten beschot onder het wolfschild; vensters met kalf, roedeverdeling en luiken; voo..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)